понеделник, 4 април 2011 г.

Публична дискусия за българското общество II

Скъпи разномишленици,

Щастливи сме да потвърдим, че следващата ни дискусия ще се проведе на 18 ти април, понеделник, от 19 ч. На същото място като предишния път, Зала 73 (Княз Борис I 73, залата във вътрешния двор). Събитието се организира със средства, спечелени от Разномишленици в конкурса за гранд на „Тук-Там”.

Ще си говорим за това дали българите сме способни да работим за общата цел. В съвсем скоро време очаквайте публикация на Разномишленици в блога ни, която ще ви даде представа за причините, поради които избрахме тази тема, както и разсъжденията ни по нея.Надяваме се че статията ще помогне на потенциалните участници да вкусят темата преди дискусията си и да оформят позицията си. Очакваме с нетърпение и този път да се запознаем с позитивни и същевременно критични участници и взаимно да се обогатим с нови идеи. Поканете Ваши приятели и познати, за да направим дискусията още по-жива и интересна.

Очакваме ви на 18 април, понеделник, от 19 часа на Княз Борис I 73, залата във вътрешния двор!

2 коментара:

  1. Камен Костов

    http://www.facebook.com/note.php?note_id=196408820382082

    ОтговорИзтриване
  2. Горният линк е към статия, която анализира, коментира и се опитва да предложи решения на въпросите, които ви занимават. Съавторите й ще се радваме, ако се запознаете с текста и споделите вашите гледни точки.

    ОтговорИзтриване