сряда, 2 февруари 2011 г.

Резултати от дискусията

View more presentations from Neli Ivanova.

http://www.slideshare.net/NeliIvanova/1-6722851


Тази презентация е обобщение на вашите коментари за проведената от Разномишленици дискусия на тема „Невъзможно ли е обикновеният българин да предизвика положителна промяна в обществото?" . Считаме, че изпълнихме целта на дискусията - чрез активното участие на всеки взаимно да се обогатим на идеи и да създадем платформа за интересни запознанства. Това се потвърждава от вашите коментари, че темата като цяло и мненията на участниците, макар и общи, са били интересни. Радваме се, че всички вие взехте активно участие, както по време на дискусията, така и във формирането на следващите дискусии, като предложихте теми. Каним ви да споделите и други ваши предложения тук, на страницата на Разномишленици, до 15 Февруари.

Mодерацията на следващата дисксусия ще бъде по-стриктна за спазване на правилата и равнопоставеност на участниците и броя на изказванията. Една по-поляризирана дискусия и разделянето на „два лагера” в бъдеще ще подобри диалога и ще предотврати усещането за липса на отклик на споделените мнения. Тази първа дискусия обаче показа колко множество гледни точки и ни убеди, че е няма кой да ни даде готови решения за проблемите, които срещаме, че решенията трябва да измислим сами, докато работим заедно и споделяме опита и ресурсите си.

Радваме се, че се запознахме и очакваме да се видим отново на следващата дискусия на 18 Април!

2 коментара:

  1. и къде всъщност са резултатите, защото това тук е просто "обобщение"?

    ОтговорИзтриване
  2. Резултатите може да намерите ако проследите линка в горната част на публикацията. Той ще ви отведе към презентация на извлечената информация.

    ОтговорИзтриване